Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 03:56
Κόσμος

Έγκλημα – σοκ: Μητέρα σκότωσε τις δυο κόρες της!






Μια σοκαριστική, οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την Παρασκευή στο Τέξας, στο προάστιο Remson Hollow κοντά στο Fulshear.

Μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο της κόρες πριν πέσει και αυτή νεκρή από τα πυρά αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.

Η δράστης του εγκλήματος, η 42χρονη Christy Sheats σκότωσε τις κόρες της Taylor και Madison, 22 και 17 ετών αντίστοιχα, μετά από καυγά που ξεκίνησε μέσα στο σπίτι της οικογένειας και στη συνέχεια συνεχίστηκε στο δρόμο.

Η αστυνομία που απάντησε σε τηλεφώνημα από τους γείτονες βρήκε τις σορούς των δύο κοριτσιών να κείτονται στο δρόμο, ενώ ένας από τους αστυνομικούς σκότωσε τη 42χρονη μητέρα όταν αυτή αρνήθηκε να πετάξει το όπλο που κρατούσε στο χέρι της.

Η μία κοπέλα σκοτώθηκε επί τόπου ενώ η άλλη εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, την ώρα του άγριου καυγά, ο σύζυγος της Κρίστι και πατέρας των δυο κοριτσιών βρισκόταν μέσα στο σπίτι, αλλά δεν τραυματίστηκε.

Το προσωπικό των πρώτων βοηθειών μετέφερε τον πατέρα στο νοσοκομείο αφού σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Ο σερίφης της περιοχής Troy Nehls δήλωσε στην εφημερίδα «Houston Chronicle» πως οι αρχές έχουν ανταποκριθεί και στο παρελθόν σε κλήσεις στο σπίτι, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

«Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό που έγινε» τόνισε ο Nehls. «Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε για το σύζυγο και τον πατέρα της οικογένειας ώστε να μάθουμε περισσότερα».