Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 13:14
Θεσσαλία

Έβγαλε μαχαίρι για να ληστέψει 15χρονο μαθητή στη Λάρισα!






Με την απειλή μαχαιριού λήστεψε ένας άγνωστος, μέρα – μεσημέρι, έναν 15χρονο μαθητή της Α’ Λυκείου. Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι στον μαθητή την ώρα που αυτός πήγαινε στο φροντιστήριό του προκειμένου να του κλέψει το κινητό του τηλέφωνο.

Η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 χθες το μεσημέρι την ώρα που ο μαθητής έφευγε από το σπίτι του για να παρακολουθήσει μαθήματα στο φροντιστήριό του, στη Νέα Πολιτεία. Έτσι χρειάσθηκε να χρησιμοποιήσει την υπόγεια διάβαση πεζών της οδού Εχεκρατίδα.

Ο δράστης που φαίνεται πως περίμενε μέσα στη διάβαση, για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είχε φροντίσει να φορέσει κουκούλα και αιφνιδίασε τον 15χρονο μαθητή, βγάζοντας μαχαίρι. Με την απειλή του μαχαιριού λοιπόν πήρε την τσάντα του ανήλικου παιδιού και έφυγε στη συνέχεια, ευτυχώς χωρίς να ασκήσει βία.

Ο μαθητής επέστρεψε στο σπίτι και στη συνέχεια με τον πατέρα του κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία. Από τις έρευνες ωστόσο της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή δεν εντοπίσθηκε ο δράστης παρά μόνο στην οδό Ξυλοκάστρου, δίπλα από τις γραμμές του ΟΣΕ, βρέθηκε πεταμένη η τσάντα του μαθητή από την οποία έλειπε το κινητό του τηλέφωνο.

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία