Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:39
Θεσσαλία

Άρπαξαν ντουλάπα με 10.000 ευρώ μέσα από σπίτι ηλικιωμένων μέρα μεσημέρι– Από 4 έως 7 οι δράστες






Στο σπίτι δύο αδελφών, στο Σοφό του Δήμου Κιλελέρ, εισέβαλε χθες το μεσημέρι πολυμελής ομάδα ληστών για να κλέψει τελικά 10.000 ευρώ αλλά και χρυσαφικά!

Οι ληστές, αιφνιδιάζοντας τα δύο αδέλφια, έσπασαν την πόρτα της μονοκατοικίας στην οποία ζούνε ο 65χρονος και η 78χρονη αδελφή του, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και πήραν την ντουλάπα που περιείχε τα χρήματα!

Ένας από τους ληστές, μπαίνοντας στο σπίτι και ασκώντας βία στην 78χρονη, της έστρεψε το κεφάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση, προκειμένου να μην βλέπει τι κάνουν οι υπόλοιποι δράστες, που σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχονταν από τέσσερις έως επτά.

Οι δράστες, χωρίς δεύτερη κουβέντα, σήκωσαν μια παλιά μεταλλική ντουλάπα η οποία περιείχε 10.000 ευρώ, χρυσαφικά αλλά και ατομικά έγγραφα των δύο αδελφών.

Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μιλούσαν την ελληνική γλώσσα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, φαίνεται πως γνώριζαν για το περιεχόμενο της ντουλάπας, αφού μπαίνοντας στο σπίτι των δύο αδελφών, χωρίς να ρωτήσουν οτιδήποτε, πήγαν κατευθείαν στην ντουλάπα την οποία και φόρτωσαν σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», το ένα επιβατικό αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε χθες βράδυ, εγκαταλελειμμένο στη διασταύρωση του Ζαππείου και αναγνωρίστηκε ως ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας.

 

 

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Ελευθερία»