Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 14:33
LIFE

Άνδρες, προσοχή! Η Monica Bellucci έκανε λογαριασμό στο Instagram!






Είναι για πολλούς το απόλυτο θηλυκό, καθώς και χιλιάδες ακόμη φράσεις – κλισέ. Ο λόγος για την Ιταλίδα ηθοποιό, Μόνικα Μπελούτσι, η οποία πλέον έχει επίσημο λογαριασμό στο instagram.

Μέχρι στιγμής υπήρχαν αρκετοί λογαριασμοί, τόσο στο instagram, όσο και σε άλλα social media, αποκλειστικά αφιερωμένοι στην σαγηνευτική Μόνικα Μπελούτσι. Ωστόσο, εδώ και μερικές ημέρες, υπάρχει και ο επίσημος λογαριασμός της Ιταλίδας ηθοποιού.

Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε πριν από μία εβδομάδα και όπως αναφέρεται στην περιγραφή, είναι ο μοναδικός επίσημος στο instagram και διαχειρίζεται από το πρακτορείο “Karin Models”.

Στις μέχρι στιγμής 26 φωτογραφίες, υπάρχουν προσεγμένα καρέ της Ιταλίδας καλλονής, που μπορεί να είναι  52 ετών, αλλά φυσικά η εικόνα της παραπέμπει σε μία γυναίκα που ο χρόνος δεν… τολμά να αγγίξει.

Εκτός από τις αισθησιακές φωτογραφίες, υπάρχουν και λήψεις με τις κόρες της, Deva και Léonie, αλλά και φωτογραφίες με διάσημους αστέρες, όπως η Vanessa Paradis, η Carla Bruni, ο Alain Delonο Robert De Niro, ο Bruce Willis και ο Emir Kusturica. Ακόμη υπάρχει και η πρώτη επαγγελματική φωτογραφία της 13χρονης τότε Μόνικα!

 

Δείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις του λογαριασμού ΕΔΩ