Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 08:55
Τοπικά

Άλλη μία δικαίωση για τον Αχιλλέα Μπέο






Των αποκαλύψεων το κάγκελο έχει γίνει σήμερα. Αρχικά, αποκαλύπτεται η συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρώην υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, με τον δεύτερο να ζητάει να “προσέξουν την Καλλονή”.

Εν συνεχεία έρχεται η αποκάλυψη διαλόγου του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εκδότη του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» όπου οι δυο τους μιλούν για 30 «βιβλία» εμπλέκοντας παράλληλα τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα.

Είναι γεγονός ότι οι αποκαλύψεις αυτές ξάφνιασαν πολλούς. Όχι όμως και τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος κάθε μέρα που περνάει αισθάνεται όλο και πιο δικαιωμένος.

Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας του, ο Αχιλλέας Μπέος ζητούσε την απομαγνητοφώνηση όλων των συνομιλιών που είχε καταγράψει η ΕΥΠ. Ζητούσε να ακουστούν όλοι οι διάλογοι και όχι αποσπασματικά. Γιατί άραγε; Μα γιατί γνώριζε καλά ότι στις συνομιλίες εμπλέκονται πρόσωπα πολύ υψηλά ιστάμενα. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο Αχιλλέας Μπέος είχε αποκαλύψει την εμπλοκή πολιτικών, εκδοτών, δημοσιογράφων.

Ωστόσο, μέχρι πριν από μερικούς μήνες οι αρμόδιοι κώφευαν και αγνοούσαν επιδεικτικά τον Αχιλλέα Μπέο. Όχι φυσικά γιατί δεν πίστευαν τα λεγόμενα του και την εμπλοκή πολιτικών δημοσιογράφων και εκδοτών, αλλά γιατί ΕΠΡΕΠΕ (για την ακρίβεια ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ) να τον αγνοήσουν.

Από την πρώτη στιγμή ο Αχιλλέας Μπέος φώναζε, αλλά κανείς δεν τον άκουγε. Αραγε τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που επί πέντε χρόνια έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους ώστε να καλύψουν μεγαλοπαράγοντες, μεγαλοεκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους και πολιτικούς;

Αραγε τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που επί πέντε χρόνια έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να φορτώσουν τα πάντα στον Αχιλλέα Μπέο.

Απολύτως τίποτα. Απλά σιωπούν και αισθάνονται ικανοποιημένοι που έφεραν εις πέρας το έργο τους. Που κατάφεραν να απαλλάξουν τα μεγάλα κεφάλια και να τα ρίξουν όλα σε έναν άνθρωπο.

Οσο για τον Αχιλλέα Μπέο, ναι μεν θα σηκώσει μόνος του το «σταυρό του μαρτυρίου» που κάποιοι άλλοι του φόρτωσαν, αλλά τουλάχιστον θα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος ότι δεν κρύφτηκε. Φώναξε, φωνάζει και θα συνεχίζει να φωνάζει, μέχρι να ακούσουν όλοι τη μία και μοναδική αλήθεια…