Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 18:16
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Γυναίκα κατακρεούργησε 79χρονο






Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον ηλικιωμένο και την 55χρονη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το «koinoniki.gr», οι γείτονες περίπου στις έξι το πρωί άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όταν έφτασαν και άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα.Ένας άνθρωπος κείτονταν νεκρός στο μπαλκόνι, σε μια λίμνη αίματος. Εντός του διαμερίσματος βρισκόταν η γυναίκα η οποία περιφερόταν στο χώρο, χωρίς να έχει συναίσθηση της κατάστασης, ενώ είπαν ότι άπλωνε τα ματωμένα ρούχα του θύματος στο μπαλκόνι για… να στεγνώσουν.

Ο 79χρονος φαίνεται ότι προσπάθησε να διαφύγει κατευθυνόμενος προς το υπνοδωμάτιο και το λουτρό. Η 55χρονη, συνέχιζε να τον μαχαιρώνει σε όλη τη διαδρομή. Τα μαχαιρώματα ήταν τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να σπάσει πάνω στο κορμί του η λαβή του μαχαιριού.

Όπως γράφει το «koinoniki.gr» ο 79χρονος, τελικά, βρέθηκε κατακρεουργημένος στο χώρο του μπαλκονιού, καθώς -προφανώς- κατευθύνθηκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια. Πάνω στο άψυχο κορμί του ήταν καρφωμένο το μαχαίρι ενώ έφερε τραύμα και από μια σπασμένη γλάστρα.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον 79χρονο με κατεβασμένο παντελόνι και εσώρουχο και ένα σεντόνι να τον σκεπάζει, ενώ η αλλοδαπή του είχε βάλει και μανταλάκια στο στόμα.