Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 18:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Θεοδωράκη- Καμμένου για το πόθεν έσχες των 6.000€






Επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για το γεγονός ότι δηλώνει μόλις 6.000 ευρώ καταθέσεις στο πόθεν έσχες του, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως είπε, στο πλαίσιο της επίκαιρης ερώτησης προς τον πρωθυπουργό για τη διαφθορά, «δείτε τα πόθεν έσχες των Υπουργών σας. Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες δηλώνουν ότι το συνόλικό τους πορτοφόλι είναι 5.000-6.000. Πως πάνε στην Αυστρία με τέτοιες καταθέσεις; Με ωτοστόπ;”. Οι αναφορές του προκάλεσαν αναστάτωση και στα υπουργικά έδρανα αλλά και στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές του κυβερνητικού στρατοπέδου να προκαλούν τον επικεφαλής του Ποταμιού να πει ονόματα.

Ο κ. Θεοδωράκης δεν δίστασε και κατονόμασε τον Πάνο Καμμένο λέγοντας: “ Ο κ. Τσίπρας ξέρει το όνομα αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση.  Εμείς μιλάμε πάντα με ονόματα. Η δήλωση πόθεν έσχες του κ.Καμμένου, είναι μία δήλωση που τιμά την διακυβέρνησή σας; Πρέπει να ασχοληθούμε επιτέλους σοβαρά με τον έλεγχο του “πόθεν”.

Η απάντηση του Καμμένου:

Τον υπερασπίστηκε ο Νικολόπουλος

 

Σαν έτοιμος απο καιρό προσέτρεξε για να υπερασπιστεί τον απόντα Πάνο Καμμένο, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος που δεν δίστασε να συγκρουστεί με την Τασία Χριστουλοπουλου όταν εκείνη  προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη.

Ο Ν. Νικολόπουλος ανέγνωσε τα tweet του Πάνου Καμμένου. Η προεδρεύουσα Τ. Χριστοδουλόπουλου επιχείρησε να τον διακόψει ζητώντας του να περιοριστεί στην διατυπωση της επίκαιρης ερώτησης που ειχε καταθέσει. Εκεινος ωστόσο επέμεινε στο ρόλο του υπερασπιστή επικαλούμενος  μάλιστα την εντιμότητα του κ. Καμμένου τον οποίο όπως εξήγησε γνωρίζει απο παλια.

«Ποιον ενδιαφέρουν αυτα;», τον διεκοψε φανερά ενοχλημένη η κυρία Χριστοδουλοπουλου ζητώντας του να επισπεύσει. Ενδιαφέρουν τον ελληνικό λαό, απαντησε εκνευρισμένος ο κ. Νικολοπουλος και ζήτησε σε αυστηρο τόνο απο την προεδρεύοντα να μην τον ξαναδιακοψει.

 

 

Πηγή: thetoc.gr