Αθλητικά

«Χορτάσαμε απο άκοπη και ανέξοδη κριτική»

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου  καλεί όποιον επιθυμεί (μεγαλοεπενδυτή,μικροεπενδυτή) να προσφέρει στην ομάδα να εκδήλωση άμεσα το ενδιαφέρον του.
Υπογραμμίζει δε μέσω της ανακοίνωσης προς πάσα ενδιαφερόμενο ότι οι μετοχές παραχωρούνται με το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ!
Σε διαφορετική περίπτωση η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλέι τους επαγγελματίες αμφισβητίες να συμπαραταχθούν και να δώσουν ολοι μαζί την μάχη για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την ώρα που η ομάδα μας περνά μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, εξ αιτίας των δικών της οικονομικών προβλημάτων, που χρόνια τώρα συσσωρεύονταν, αλλά και της γενικότερης κατάστασης της χώρα μας, αντί της συμπαράστασης που εύλογα θα περιμέναμε από όλους όσοι διατείνονταν ότι την αγαπούν, γινόμαστε δέκτες κακόβουλων απόψεων και σχολιασμών.

Αφού ξεκαθαρίσουμε για πολλοστή φορά ότι όλοι εμείς που αναλάβαμε τις τύχες της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, κινηθήκαμε ανιδιοτελώς και από τη βαθιά μας πίστη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα, που όλοι μας οφείλουμε να υπηρετήσουμε προσφέροντας με όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε, καλούμε όποιον μεγαλοεπενδυτή ή μικροεπενδυτή έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να προσφέρει, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Σε αυτή την περίπτωση διαβεβαιώνουμε ότι οι μετοχές της ΠΑΕ θα του εκχωρηθούν με το συμβολικό αντίτιμο του ενός (1) ευρώ, ακριβώς γιατί σε κανένα από εμάς δεν υπάρχει έστω και σαν υστερόβουλη σκέψη η κερδοσκοπία στην ενασχόληση μας με την ομάδα που αγαπάμε.

Σε αντίθετη περίπτωση καλούμε τους επαγγελματίες αμφισβητίες και εκ του ασφαλούς «σωτήρες» να σταματήσουν τις διάφορες κακοήθειες περί «ομηρίας» της ομάδας και αν πράγματι έχουν και την παραμικρή ευαισθησία και ενδιαφέρον γι αυτήν, να συμπαραταχτούν και να δώσουν μαζί μας την σκληρή μάχη για το μέλλον της.

Από άκοπη και ανέξοδη κριτική χορτάσαμε, είναι η ώρα για πράξεις ουσίας.

 

Για τη διοίκηση της ΠΑΕ