Ελλάδα

Χαλκιδική: Μπλόκα παντού για τον συζυγοκτόνο που απήγαγε το 4χρονο αγοράκι που βλέπετε

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα που κατηγορείται ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και εξαφανίστηκε αρπάζοντας το ένα από τα δύο παιδιά τους. Οι αστυνομικοί έχουν μοιράσει φωτογραφίες του στα σύνορα καθώς φοβούνται ότι θα προσπαθήσει να περάσει στον τόπο καταγωγής του, την Αλβανία, ενώ μέχρι στιγμής τα ίχνη του του δράστη και του 4χρονου γιου του δεν έχουν εντοπιστεί.

Από το πρωί κλιμάκια της αστυνομίας πραγματοποιούν ελέγχους σε διερχόμενα αυτοκίνητα σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου. Παράλληλα, το »Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί όποιον έχει κάποιες πληροφορίες να βοηθήσει. Έκκληση απευθύνουν και οι συγγνείς της άτυχης γυναίκας, οι οποίοι θέλουν να βρεθεί το 4χρονο εγγόνι τους.

«Σκότωσε την κόρη μου… Βρήκε ανοιχτή την πόρτα, ήρθε με μαχαίρι στην τσέπη, ανέβηκε πάνω και έκλεισε την πόρτα αλλά την άνοιξε ο γιος του… Και μπροστά στο γιο του, τη σκότωσε» λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, στην εκπομπή TATIANA LIVE. Τονίζει ότι φοβάται για τη ζωή του μικρού και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει να βρεθεί ο εγγονός του. «Το εγγονάκι μου… το είχε όλη τη νύχτα μέσα στη βροχή και μέσα στο κρύο. Φοβόμαστε για τη ζωή του».