Ψυχαγωγία

Φαίη Σκορδά: Πως αντιδρά στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το χωρισμό τους;

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά στις κάμερες, αφού βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Ο παρουσιαστής σε καλή διάθεση και καλά προετοιμασμένος για τις ερωτήσεις που θα ακολουθούσαν μίλησε με μεγάλη ψυχραιμία, για το διαζύγιο τους, τον ντόρο που δημιουργήθηκε, απάντησε για τα κιλά που έχασε, αλλά και τις φήμες για τρίτο πρόσωπο.

Μέσω της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, άτομο από το περιβάλλον της Φαίης Σκορδά μετέφερε την αντίδραση της για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το χωρισμό τους:

«Αυτό που είπε ο Γιώργος είναι απόλυτη αλήθεια, δεν θα βγει ο ένας από τη ζωή του άλλου. από τη στιγμή που υπάρχουν τα δύο παιδιά τους που πραγματικά βάζουν πάνω από όλα, δεν πρόκειται να διαλύσουν την έννοια της οικογένειας. Χωρισμένοι, αλλά οικογένεια. Ως προς το «Πρωινό» ο Γιώργος ήταν μαζί της όλο το καλοκαίρι όταν σχεδίαζε την εκπομπή. Έκαναν μαζί ακόμα και τα περισσότερα ραντεβού με τα πρόσωπα που ήθελαν συνεργασία. Ο Γιώργος τη βοήθησε σε αυτή την επιλογή, σαν να ήταν κι εκείνος στην εκπομπή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια. Δεν την άφησε μόνη της ούτε σε ένα ζήτημα. Κι αυτό δείχνει όχι μόνο πόσο επαγγελματίες είναι και οι δύο, αλλά και πόσο καλή και ισορροπημένη είναι η σχέση τους, ακόμη και σε αυτή τη νέα της μορφή. Δεν στηρίζεις τον άλλον, αν δεν τον αγαπάς και δεν τον εκτιμάς πραγματικά».

 

 

πηγή: zappit.gr