ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τρελό» αγροτικό έσπειρε τον τρόμο στο κέντρο της Λαμίας

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στη Λαμία όταν τα φρένα ενός αγροτικού αυτοκινήτου έσπασαν και το όχημα ακολούθησε ανεξέλεγκτη πορεία σπέρνοντας τον τρόμο.

Ο 74χρονος οδηγός με το αγροτικό, ερχόταν από την κατηφόρα της οδού Κάλβου. Για κάποιο λόγο όμως δεν έπιασαν τα φρένα. Ο ίδιος είπε: «Πατούσα το φρένο και δεν άκουγε. Ήταν σαν κούτσουρο… Δεν πατιόταν»

Ο «τυχερός» της βραδιάς ήταν ένας ιδιοκτήτης ενός μπλε Peugeot 307, που το είχε αφήσει την αρχή της οδού Κάλβου για να πάει για ψώνια σε σούπερ- μάρκετ.

Το αγροτικό έπεσε με φόρα πάνω στο μπλε Peugeot και το παρέσυρε μέχρι τον κόμβο της «Άνοιξης». Στη συνέχεια το αγροτικό έπεσε πάνω στον μαντρότοιχο του απέναντι σπιτιού στην Υψηλάντη.

Πραγματικά τυχερός ήταν ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου που ανέβαινε την Υψηλάντη και βρέθηκα ανάμεσα στα δυο αυτοκίνητα χωρίς να συγκρουστεί με κανένα από τα δυο.

Φυσικά το ότι δεν χτυπήθηκε πεζός ή δικυκλιστής είναι καθαρά θέμα τύχης, όπως και το ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. Στο σημείο που «έσκασε» το αγροτικό στον τοίχο υπήρχε ένας τεράστιο κορμός δέντρου που κόπηκε πρόσφατα.

Ο ιδιοκτήτης του μπλε Peugeot βγήκε από το s/m και ψάχνει το αυτοκίνητό του. Όταν είδε που είχε φτάσει και πως ήταν, έπαθε σοκ.

«Από τύχη δεν είχαμε θύματα…», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

traklamm1

traklamm2

traklamm3

traklamm4

traklamm5

traklamm6

traklamm7

traklamm8

traklamm9

traklamm10

 

 

Πηγή: lamiareport.gr