Τοπικά

Τραγωδία στο Βόλο: Νεκρός 11χρονος που κατέρρευσε την ώρα του παιχνιδιού στο Ασυλο

Σοκ για την τοπική κοινωνία του Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο 11χρονου αγοριού σήμερα το απόγευμα στο κέντρο άθλησης Άσυλο.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μπουμπούτελα, του Δημητρίου και της Αμαλίας, παιδί τρίτεκνης οικογένειας. που έπαιζε με την παρέα του στην αθλητική εγκατάσταση και σε κάποια στιγμή γύρω στις 7.30 μ.μ. κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων αθλουμένων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε ταχύτατα στο σημείο για να παραλάβει τον μικρό, ο οποίος δεν έδειχνε σημεία ζωής. Στη διαδρομή μέχρι το Νοσοκομείο, έγιναν προσπάθειες να επαναφέρουν το παιδάκι όπως και στο Νοσοκομείο όπου είχε ειδοποιηθεί η ομάδα ανάνηψης.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 11χρονος δεν επανήλθε και η είδηση του θανάτου του βύθισε σε οδύνη την οικογένειά του που δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική κατάληξη που είχε για το παιδί τους το παιχνίδι στο Άσυλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος είχε ιστορικό με την καρδιά του, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος η οποία έχασε το αγοράκι της πριν χαρεί τη ζωή του.

Η σορός του 11χρονου θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή. Η οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου που κατοικεί στην οδό Μακρινίτσης-Αχιλλοπούλου έχει άλλα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου.