Τρίκαλα: Σοκάρουν οι καταθέσεις των ανήλικων κοριτσιών για τον 59χρονο

Ιούλιος 13th, 2018 | by super
Τρίκαλα: Σοκάρουν οι καταθέσεις των ανήλικων κοριτσιών για τον 59χρονο
Θεσσαλία
0

Ανατριχιαστικές οι μαρτυρίες τους για τον γείτονά τους, που προσπαθούσε επίμονα να ασελγήσει πάνω τους.

Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές στο trikalavoice.gr τα κορίτσια κατέθεσαν όλα όσα έζησαν τους τελευταίους μήνες στο γκαράζ του 59χρονου. Οι καταθέσεις έγιναν παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 59χρονος καλούσε τα κορίτσια στο γκαράζ του σπιτιού του (ήταν γείτονάς τους και γνωστός των οικογενειών τους) για να παίξουν με το σκυλάκι του. Τις τελευταίες εβδομάδες η συμπεριφορά του είχε γίνε αλλοπρόσαλλη (sic) και εξελίχθηκε σε βίαιη και επικίνδυνη. Αρχικά άνοιγε συζητήσεις μαζί τους για τις ερωτικές σχέσεις και στη συνέχεια επιχειρούσε να τα φιλήσει, θωπεύοντάς τα σε απόκρυφα σημεία!!!… Τα κορίτσια φέρονται να αντέδρασαν και να προσπάθησαν ακόμη και να τον καταγράψουν με βίντεο, προκαλώντας την αντίδρασή του, ενώ τα απειλούσε να μην πουν τίποτα σε κανέναν.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, μέσα στον Ιούνιο, όταν και τα κορίτσια μίλησαν τελικά στους γονείς τους. Η σύλληψή του το πρωί της Κυριακής έβαλε τέλος σε έναν εφιάλτη για τα κορίτσια και τις οικογένειές τους. Ο 59χρονος έχει οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών, ενώ αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, με εισαγγελική παραγγελία.

 

 

Πηγή: trikalavoice.gr