Ψυχαγωγία

Το «χρυσό» deal της Μέγκι για το Survivor: Ο απίστευτος όρος που έθεσε στον Acun για να πει το «ναι»

Ρεπορτάζ των αδερφών Ράντη για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ήθελε μερικές ημέρες πριν τη Μέγκι Ντρίο να έχει δεχτεί πρόταση – μαμούθ για να μπει στο «Survivor 3».

Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, με την ίδια τη φιναλίστ του GNTM να δίνει το «παρών» στο «Happy Day» και να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το παιχνίδι, τονίζοντας ωστόσο πως έχει τις αμφιβολίες της για το πόσο θα της κάνει καλό να εκτεθεί ξανά στο φακό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ίδια, παραδέχτηκε πως το ποσό που ζήτησε είναι διόλου ευκαταφρόνητο, υποστηρίζοντας πως… υπάρχει συνεννόηση.

Τι δήλωσε on camera η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM;
«Έχω μια πρόταση από το Survivor, ισχύει. Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρω, βέβαια, ακόμα τι θα κάνω. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν το έχω αποφασίσει. Γενικά δεν έχει συζητηθεί ακόμα το πότε ακριβώς θα πρέπει να φύγουμε, έχω δεχτεί μόνο την πρόταση.

Δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση στο ποσό που αν εγώ δεχτώ να πάω στο παιχνίδι θα ήθελα να πάρω. Βέβαια, δεν έχω πει ούτε το ‘ναι’, ούτε το ‘όχι’, οπότε δεν μπορώ να το ανακοινώσω. Με φοβίζει το γεγονός ότι μόλις έχω βγει από ένα ριάλιτι και δεν έχω πάρει ακόμα τον χρόνο μου να δικτυωθώ.

Τώρα θέλω να κάνω λίγο τις δουλειές μου στο μόντελινγκ, να το ζήσω λίγο έξω. Δεν το έχω απορρίψει όμως».

Νέο ρεπορτάζ, τώρα, δίνει περισσότερες πληροφορίες για το «χρυσό» deal της Μέγκι με τον Acun Alicali, με την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» του OPEN να δηλώνει βέβαιη πως η πρώην φιναλίστ του GNTM θα πει τελικά το «ναι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, η Μέγκι βαδίζοντας στα χνάρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, έθεσε ως όρο στον Τούρκο παραγωγό να της δοθεί μετά το τέλος του Survivor… δική της εκπομπή!

Το κατά πόσο ο Acun θα δεχτεί τον συγκεκριμένο όρο ή θα διαπραγματευτεί σκληρά τη συμμετοχή της Μέγκι στο ριάλιτι, κανείς δεν το γνωρίζει…