Άλλες Ειδήσεις

Τηλεθέαση: Λιάγκας – Σκορδά στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς με τη Ντορέττα

Tο 2015 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες και κάποιες τηλεοπτικές μάχες που ξεκίνησαν μέσα στη χρονιά φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί. Η πολυσυζητημένη πρωινή ζώνη, για την οποία τόνοι μελάνι έχουν χυθεί στο παρελθόν, μοιάζει να έχει μοιράσει ήδη τα κομμάτια της βασιλόπιτας, στους ενδιαφερόμενους. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η δεμένη ομάδα τους παραμένουν αχτύπητοι για 6η σεζόν και λαμβάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η υπό μερική αντικατάσταση ομάδα της, από την άλλη, κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν το καράβι του Mega κάθε πρωί, ένα καράβι που βάλλεται από παντού.

Έτσι, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρίσκει τα δύο αντίπαλα προγράμματα με μια διαφορά που για την ώρα φαντάζει αγεφύρωτη. Με 23,9% στο γενικό σύνολο και 24% στο δυναμικό κοινό, το “Πρωινό” άφησε για τα ‘Καλημερούδια”, μετά την τελευταία τους αναμέτρηση, ποσοστό 10,2% και 11,6% αντίστοιχα.

Με τις αλλαγές στα πρόσωπα της πρωινής εκπομπής του Mega να θεωρούνται πλέον δεδομένες, αναμένουμε την επόμενη αναμέτρηση των μονομάχων το 2016…

 

Πηγή: zappit.gr