Ψυχαγωγία

Τζούλια Αλεξανδράτου: Μου έκαναν πλύση εγκεφάλου για να κάνω τα ροζ DVD

Για το παρελθόν της μίλησε η Τζούλια Αλεξανδράτου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης.

Από την κουβέντα δεν έλειψαν και οι αναφορές στο ροζ DVD για το οποίο η Τζούλια έδειξε μετανιωμένη αποδίδοντας ό,τι έκανε σε «πλύση εγκεφάλου».

Είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εκείνη την περίοδο ήμουν περιτριγυρισμένη από πολύ κακό κόσμο, από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με μένα και όταν πέφτεις με τέτοιους ανθρώπους, μόνο κακό μπορεί να σου συμβεί. Πάνω στην παραπλάνηση και στην πλύση εγκεφάλου, επηρεάστηκα και με έκαναν να νομίζω ότι αυτά που κάνω είναι οκ, ενώ ήταν λάθος. Μπλέχτηκα με ανθρώπους που είναι ότι χειρότερο μπορείς να γνωρίσεις και θέλανε για το δικό τους συμφέρον, με ώθησαν να κάνω πράγματα που ποτέ εγώ σαν Τζούλια δεν θα έκανα. Μπήκα σε αυτό το τρυπάκι και μου έγινε τεράστια πλύση εγκεφάλου και το θεώρησα οκ τότε. Κοιτάζω πίσω τον εαυτό μου και δεν αναγνωρίζω ποια ήμουν, τι έκανα και γιατί έκανα αυτά τα πράγματα που ποτέ στη ζωή μου δεν θα έκανα. Όχι, δεν είχα καμία σχέση με ναρκωτικά. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι γύρω μου, δεν θα το έκανα ποτέ. Έκανα τεράστια λάθη και θα ζω με αυτά μέχρι να πεθάνω, δεν μπορώ να το κρύψω και θα το έχω μέσα μου για πάντα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα το έκανα. Ήμουν υπό την επήρεια άλλων που με καθοδηγούσαν και με πήγαιναν εκεί που ήθελαν αυτοί. Ήμουν ένα πιόνι, δεν είχα τα λογικά μου και θεωρώ ότι όλη αυτή η δημοσιότητα μόνο κακό μου έκανε. Δεν άξιζαν τα χρήματα όλη αυτή την κατάσταση. Πέρασε από το μυαλό μου και η απονενοημένη πράξη» ήταν τα λόγια του Τζουλιας Αλεξανδράτου.