ΠολιτισμόςΤοπικά

Συναυλία με την Ηρώ για την ενίσχυση ιδρυμάτων

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά τη λαμπρή εκδήλωση για τη φωταγώγηση της πόλης, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου διοργανώνει μία ιδιαίτερη συναυλία με τη γνωστή και πετυχημένη ερμηνεύτρια Ηρώ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής στις 21:00.
Ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, με αγάπη για την ίδια τη μουσική και αυστηρές επιλογές, η Ηρώ έρχεται μαζί με τα Χριστούγεννα στον Βόλο, όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες, τραγούδια που έχει αγαπήσει, αλλά και τραγούδια με τη συνοδεία του συνεργάτη της Γιάννη Ματσούκα, μέλος της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», με την οποία συνεργάστηκε και η Ηρώ επί 7 συναπτά έτη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης»).
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στον Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».