Τοπικά

Στο Νοσοκομείο Βόλου υπέρβαρη 350 κιλών – Επιχείρηση για τη μεταφορά της

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ, μια γυναίκα που είναι υπέρβαρη, καθώς ζυγίζει 350 κιλά και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για 67χρονη από τη Ν. Αγχίαλο, για τη μεταφορά της οποίας στο Νοσοκομείο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε και το περασμένο Σάββατο στο Νοσοκομείο, πάλι με ολόκληρη επιχείρηση, καθώς είχε πέσει και πονούσε στο χέρι της. Τελικά μετά τις εξετάσεις, στις οποίες είχε υποβληθεί, επέστρεψε σπίτι της.
Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε εκ νέου και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, για να διακομιστεί στο «Αχιλλοπούλειο». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, η γυναίκα για να μεταφερθεί δεν χρησιμοποίησαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ φορείο, αλλά παλέτα, ενώ στην επιχείρηση έλαβαν μέρος και πυροσβέστες… Συνολικά απαιτήθηκε η συνδρομή οκτώ ανδρών για την ασφαλή μεταφορά της στο Νοσοκομείο.
Η 67χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα, ενώ σημειωτέον πως στην επιχείρηση μεταφοράς της έλαβε μέρος την πρώτη φορά και ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού.