Τοπικά

Στις φυλακές Λάρισας ο συζυγοκτόνος από τη Ν. Δημητριάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του χθες στον εισαγγελέα ο 80χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αλλά το μετάνιωσε. Ο 80χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας και θα εξεταστεί από ψυχίατρο

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα στις 15 Αυγούστου, ο ηλικιωμένος ξύπνησε και όπως ισχυρίστηκε επειδή δεν ήθελε η σύζυγός του να ταλαιπωρηθεί ή να πονέσει, την έκλεισε το στόμα και τη μύτη με το χέρι του, προκαλώντας της ασφυξία.

Στη συνέχεια, έγραψε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο φέρεται να ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και δεν ήθελε να αφήσει και την 72χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον αδερφό της συζύγου του, ο οποίος διαμένει στη Σουηδία, όπως και τα δύο παιδιά του τραγικού ζευγαριού και έχει έρθει για λίγες μέρες στο Ριζόμυλο όπου διαμένει.

Ο 80χρονος ενημέρωσε τον αδερφό της γυναίκας του, ότι η αδερφή του είναι νεκρή κι έχει αφήσει το κλειδί έξω από την πόρτα.

Ο αδερφός συνειδητοποίησε ότι ο 80χρονος δεν ήταν καλά κι ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Μετά από 20 λεπτά, ο 80χρονος ξανατηλεφώνησε στον αδερφό της γυναίκας του και του είπε ότι είναι στο Νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι σκέφτονταν, να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς θεωρούσαν ότι η ζωή τους δεν είναι καλή.