Ψυχαγωγία

Στάη-Μουνδρέας: Πρώτη κοινή έξοδος στα μπουζούκια

Την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζεύγος έκαναν οι Έλλη Στάη και ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας πριν από λίγες ημέρες. Αδιαφορώντας για το εάν κάποιος, επαγγελματίας ή μη, παπαράτσο θα τους φωτογράφιζε, Στάη και Μουνδρέας αφέθηκαν να παρασυρθούν από την ευφρόσυνη ατμόσφαιρα που μόνο καλλιτέχνες όπως η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα μπορούν να δημιουργήσουν.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται καθαρά πόσο κοντά έχουν έρθει πλέον η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας. Όπως είναι εξίσου εμφανής η επίδραση που έχει στη ζωή του 76χρονου εφοπλιστή η σχέση με την πάντα λαμπερή άνκορ-γούμαν, καθώς, πριν αρχίσει ο στενός συγχρωτισμός μαζί της, ο Νίκος Μουνδρέας απέφευγε συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις. Βεβαίως, στην συντροφιά τους, στη συγκεκριμένη νυχτερινή έξοδο βρίσκονταν προσωπικότητες όπως η Μαριάννα Λάτση, ο Ηλίας Ψινάκης και ο κοσμικός έμπορος κοσμημάτων Κώστας Καίσαρης.

Οι φωτογραφίες της εφημερίδας Αγορά από την έξοδο της Έλλης Στάη

Το κέφι, όπως και η συμπάθεια, δεν κρύβονται, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα γέλια και τις διακριτικές διαχύσεις, καθώς η Στάη γέρνει απαλά προς τον Μουνδρέα, ενώ εκείνος ενθαρρύνει την προσέγγιση, ακουμπώντας το χέρι στον ώμο της.

Μολονότι δεν έχει κανένα σύμπλεγμα και ψευδο-αιδημοσύνη σε σχέση με τις λεπτομέρειες του ιδιωτικού της βίου, η Έλλη Στάη έως τώρα απέφευγε να μιλήσει ανοιχτά για έναν ενδεχόμενο νέο δεσμό. Υπενθυμίζεται ότι, ως φιλοξενούμενη σε πρόσφατη επεισόδιο του «ΟΛΑ-Πρώτη φορά», η Στάη είχε αποφύγει το σχετικό «πρέσινγκ» του Θέμου Αναστασιάδη, απαντώντας αινιγματικά «θα έρθει η ώρα που θα σου πω».

Αλλά, διαβεβαίωνε επίσης ότι «εγώ δεν συμμαζεύομαι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», εξηγώντας τι εννοεί λέγοντας ότι «όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο επιτακτικό το να ζεις έντονα, σύμφωνα με αυτό που είσαι εσύ και αυτό που θέλεις την κάθε ώρα. Στα προσωπικά μου, πρώτα κάνω ό,τι κάνω και μετά ρωτάω. Οποια απάντηση και αν πάρω όμως, θετική ή αρνητική, το ’χω κάνει. Τώρα είμαι σε φάση θετικότητας, σε όλα τα πράγματα». Κάτι που, δίπλα στον Νίκο Μουνδρέα και με την Πάολα να ξεσηκώνει επωνύμους και μη, είναι ορατό τοις πάσι.