ΒόλοςΚΟΡΥΦΑΙΕΣΤοπικά

Σκληρή απάντηση του Δήμου Βόλου σε Αποστολάκη – “Η μόνη μούχλα που βρέθηκε είναι στην πολιτική σου συμπεριφορά”

Από το Δήμο Βόλου σε απάντηση ισχυρισμών του Ιάσονα Αποσοτλάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αυτοψία στους χώρους του κλειστού Γυμναστηρίου “Βάκης Παρασκευόπουλος” πραγματοποίησε σήμερα, με εντολή του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής, αποτελούμενο από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Θάνο Θεοδώρου, τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, κ. Απ. Γαλάτη και υπηρεσιακούς παράγοντες, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από δημοσιεύματα, περί δήθεν εγκατάλειψής του, που σκηνοθέτησε, κακότεχνα και κραυγαλέα, σε γνωστά Μέσα της διαπλοκής, ο άφαντος δημοτικός σύμβουλος Ιάσων Αποστολάκης, επικαλούμενος φωτογραφίες, μερικές εκ των οποίων θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί ακόμη και από το σπίτι του ή οποιοδήποτε άλλο χώρο.

Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε ανοιχτοί και δεχόμαστε κάθε κριτική, είτε από συμβούλους της αντιπολίτευσης, είτε από πολίτες και αν διαπιστώσουμε ελλείψεις ή λάθη, αμέσως παρεμβαίνουμε για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως ήταν μια ακόμα αποτυχημένη απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης αφού ορισμένες μικροφθορές, που όντως διαπιστώθηκαν, απόρροια της έντονης καθημερινής χρήσης, επιδιορθώθηκαν αμέσως.

Η μόνη μούχλα που διαπιστώθηκε είναι, δυστυχώς, στην αντίληψη περί πολιτικής πρακτικής και συμπεριφοράς ενός νέου, σε ηλικία, ανθρώπου όπως ο Ιάσονας Αποστολάκης. Που πάντως ήταν και άτυχος, αφού δεν πρόλαβε να φωτογραφήσει και μια λεκάνη τουαλέτας, λίγο μετά την αμελή… χρησιμοποίησή της από επισκέπτη του γυμναστηρίου. Θα ήταν ιδιαιτέρως αντιπροσωπευτική της αποκαλυπτικής – καταγγελτικής του… έρευνας!

Επειδή όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές πολιτικοί τύπου Αποστολάκη, Κοκκινάκη και ΣΙΑ, παιδιά του κομματικού σωλήνα, θα χρησιμοποιούν αυτή την ξεπερασμένη, σαν την ιδεοληψία τους, προπαγανδιστική μέθοδο της… κατσαρίδας και της μονταζιέρας, με την πρόθυμη συνδρομή των ΜΜΕ της διαπλοκής, καλούμε τους πολίτες να μην τους λαμβάνουν υπόψη. Ο,τι δήποτε μη κανονικό υποπίπτει στην αντίληψή τους μπορούν να το αναφέρουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για να δοθεί λύση.

Και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε φωτογραφίες, που μάλιστα ελήφθησαν την ώρα που το Γυμναστήριο ήταν σε πλήρη λειτουργία, για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.