Τοπικά

Σκληρή απάντηση Απ. Γαλάτη σε Γκουντέλια για ΔΕΥΑΜΒ

Από τον πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Απ. Γαλάτη, έγινε η ακόλουθη δήλωση σε απάντηση ανακοίνωσης του κ. Γιάννη Γκουντέλια, πρώην στελέχους της δημαρχίας Σκοτινιώτη:

Μαζί με την Άνοιξη μας ήλθε και ο …Γκουντέλιας! Ο πάλαι ποτέ κραταιός παράγοντας του πρώην Δήμου Πορταριάς, ελέω θείου και Κοντορίζου, που εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπέστατος από τους πολίτες που τον έστειλαν σπίτι του.

Ο πολιτικά ατυχήσας αυτός κύριος θεώρησε ότι ασκώντας μια παράλογη, χωρίς ερείσματα, κριτική στη ΔΕΥΑΜΒ, την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβα καθήκοντα ως πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου, θα ανασυρθεί από την αφάνεια που οι συντοπίτες του τον έστειλαν και θα επιστρέψει για να σώσει την περιοχή, όπως χρόνια έκανε.

Λάθος εκτίμηση. Αλίμονο αν εγκαταλείψουμε το έργο που μας ανέθεσαν οι πολίτες για να εμπλακούμε σε δημόσιους διάλογους με τον κάθε πικραμένο νοσταλγό ενός χαμένου μεγαλείου. Ο κ. Γκουντέλιας, ως απλός πολίτης, έχει τον απόλυτο σεβασμό μας όπως ακριβώς ο κάθε συμπολίτης μας. Αλλά μέχρι εκεί. Αν εκείνος θεωρεί εαυτόν κάτι παραπάνω, ας περιμένει τρεισήμισι ακόμα χρόνια, τις εκλογές, για να το επιβεβαιώσει και η ετυμηγορία των πολιτών.