Τοπικά

Σαρκασμός και θυμηδία από το Δήμο Βόλου για τη συμπεριφορά Ντίτορα – «Θα απαγορεύσει και τον ερχομό του Αη Βασίλη»!

Με έντονα ειρωνικό και σαρκαστικό τρόπο έγινε δεκτή από τη Δημοτική Αρχή του Βόλου η απόφαση του γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Νίκου Ντίτορα, με την οποία θεωρεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για εκμίσθωση του χωριού του Αη Βασίλη σαν άκυρη. Στην ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «η ίδια απόφαση, για το χωριό του Αη Βασίλη, κρίθηκε πέρυσι νόμιμη από την επιτροπή του άρθρου 152 και εύλογα η ίδια απόφαση θα ισχύσει και φέτος», αναφέρονται τα εξής:

«Με τη φόρα που έχει πάρει ο Δασάρχης Ντίτορας, που από τη θέση του γραμματέα της Αποκεντρωμένης σχεδόν καθημερινά προσπαθεί να δείξει την αφοσίωση του, σε αυτούς που τον διόρισαν, ακυρώνοντας αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι πολύ πιθανό να απαγορεύσει και τον γιορτασμό των Χριστουγέννων ή και τον…ερχομό του Αη Βασίλη!!!

Νομίζει, προφανώς, ο Δασάρχης, που καθαιρεί ακόμα και…νεκρούς συναδέλφους του, ότι θα υποκαταστήσει το νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο ανώτατο πολιτικό όργανο της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο, ίσως για να γλυκάνει και τον πόνο του αλήστου μνήμης μέντορά του, Λάκη, πρώην Νομάρχη

Βεβαίως πλανάται πλάνην οικτράν και απλώς εκτίθεται, αν και κρίνοντας από τις πράξεις του δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα γι αυτό. Τον ενημερώνουμε πάντως ότι η ίδια απόφαση, για το χωριό του Αη Βασίλη, κρίθηκε πέρυσι νόμιμη από την επιτροπή του άρθρου 152 και εύλογα η ίδια απόφαση θα ισχύσει και φέτος.

Σε κάθε περίπτωση οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τις τύχες της πόλης διαχειρίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα  μια Δημοτική Αρχή που επιλέχθηκε με δημοκρατικό τρόπο από τους ίδιους του πολίτες για να υπηρετήσει τα συμφέροντα τους και οι οποίοι δεν μπορούν να ανεχτούν κυβερνητικούς ή βασιλικούς επιτρόπους, που νοθεύουν και ακυρώνουν την επιλογή τους. Αν αλλάξει το καθεστώς ίσως τον διορίσουν και δήμαρχο, με προίκα την συμμετοχή του στην περίφημη Νομαρχιακή Αρχή, που ανέθεσε έργο σε… νεκρό εργολάβο (μανία με τους νεκρούς αυτοί οι άνθρωποι)»!

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com