Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Σάντος: «Η σκέψη μου στους Έλληνες που με υποστηρίζουν»

Αμέσως μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στον τελικό του Euro, ο Φερνάντο Σάντος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τα συναισθήματά του. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στις πρώτες του λέξεις, έκανε ειδική αναφορά για τους Έλληνες οι οποίοι συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν και να χαίρονται για την επιτυχία του με την εθνική ομάδα της χώρας του.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαι χαρούμενος για την οικογένειά μου, για τους παίκτες και για τους Έλληνες που με υποστηρίζουν. Διότι με υποστήριξαν πολλοί Έλληνες ακόμη και στο στάδιο και η σκέψη μου πάει και σ΄ αυτούς τους ανθρώπους. Και στο πρώτο ματς όταν ήμουν στον πάγκο της Πορτογαλίας ήθελα να είμαι στο γήπεδο που θα βρίσκομαι τώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάντος.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Ο Φώτης Ντάουλας σφυρίζει τον Βόλο Elabet κόντρα στον Ηρακλή
14 Αυγούστου 2026Βόλος
Επαγγελματίες οι νεαροί Γκαραβέλας και Φάμπιο
14 Αυγούστου 2026Βόλος
Στα ”κυανέρυθρα” του Βόλου και ο Χεσκ Ρεγκίς
13 Αυγούστου 2026Βόλος












