ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραφήνα: Την κυνήγησε η μοίρα! Κάηκε με μάνα και παιδιά την πρώτη μέρα της δουλειάς!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ιστορία μιας εργαζόμενης στον χώρο της Υγείας, η οποία παρουσιάστηκε στο Κέντρο Υγείας στην Ραφήνα την ημέρα που ξέσπασαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική και βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την οικογένειά της!

Την τραγωδία που γράφτηκε στην Ραφήνα φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία αναφέρεται σε μια άτυχη εργαζόμενη στον χώρο της Υγείας.

Η απίστευτη τραγωδία στην Ραφήνα

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία αναφέρεται στην τραγική ιστορία τονίζοντας: «Δυστυχώς, από επίσημη ενημέρωση που έχουμε, μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και συνάδελφος Τεχνολόγος-Ακτινολόγος με τα δύο παιδιά της και τη μητέρα της».

Η Ομοσπονδία αναφέρει πως αναγνωρίστηκαν σε ένα από τα καμένα αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκε το παιδί της και βρέθηκε η τσάντα με την ταυτότητά της.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η άτυχη γυναίκα παρουσιάστηκε για πρώτη ημέρα τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας με τρίμηνη μετακίνηση από το ΓΟΝΚ που υπηρετούσε!

Δηλαδή την ημέρα που ξεκίνησαν οι πυρκαγιές οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 80 ανθρώπων!

Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια, η οποία μόλις πέρυσι είχε ζήσει μια ακόμη τραγωδία! Κι αυτό διότι στο ίδιο σπίτι χάθηκε και ο πατέρας της γυναίκας, ο οποίος σκοτώθηκε στο πηγάδι του σπιτιού…

«Μάχη» δόθηκε στα Κέντρα Υγείας Νέας Μάκρης και Σπάτων

Πολλοί από τους εργαζόμενους έχασαν περιουσίες στην πύρινη λαίλαπα και κινδύνεψαν δικοί τους άνθρωποι. Όμως, όλοι προσέτρεξαν στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και πρόσφεραν βοήθεια σε τραυματίες και εγκαυματίες, επισημαίνουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοοκομεία. Μάτι

«Πήγαν όλοι οι εργαζόμενοι, γιατροί, νοσηλευτές για να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Οι ίδιοι περιγράφουν εικόνες φρίκης και καταστάσεις μπάχαλο, χωρίς κανέναν συντονισμό. Περιέθαλψαν 92 εγκαυματίες και τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις πιο σοβαρά διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ σε εφημερεύοντα νοσοκομεία» υπογραμμίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, γιατροί και νοσηλευτές περιέθαλψαν 25 εγκαυματίες και τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο πιο σοβαρά διακομίσθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία και σύμφωνα με την Ομοσπονδία «αρκετοί εργαζόμενοι που είναι κάτοικοι της περιοχής έχασαν τα σπίτια τους και κινδύνεψαν συγγενείς τους, περιγράφουν εικόνες φρίκης και παντελή έλλειψη συντονισμού με το δημαρχείο και τις άλλες αρμόδιες αρχές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ