Τοπικά

Προσλήψεις 170 μονίμων υπαλλήλων σε Δήμους της Μαγνησίας

Εκατόν εβδομήντα μόνιμες θέσεις πρόκειται να προκηρυχθούν για προσλήψεις στους Δήμους της Μαγνησίας, μετά την έγκριση για 8845 θέσεις σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των δήμων (καθαριότητα κ.ά.) μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που ενέκριναν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. Οι αποφάσεις αφορούν στην πλήρωση συνολικά 8.045 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών και στην πρόσληψη συνολικά 800 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

Τις σχετικές αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης συνολικά 8.845 μόνιμων θέσεων εργασίας σε δήμους, καθώς και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες (καθαριότητα και άλλες), υπογράφουν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίοι συνιστούν την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006.

Για το Δήμο Βόλου προβλέπεται η πρόσληψη 79 ατόμων, στο Δήμο Αλμυρού 20, στο Δήμο Αλοννήσου 10, στον Ζαγοράς – Μουρεσίου 7, στον Ρήγα Φεραίου 10, Σκιάθου 30 και Σκοπέλου 14. Τέλος, πρόκειται να προσληφθούν 14 άτομα στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας.