Πλήρωσε το μάρμαρο ο Ζιώγας – Τέλος από τον Ολυμπιακό Βόλου

Οκτώβριος 10th, 2017 | by admin
Πλήρωσε το μάρμαρο ο Ζιώγας – Τέλος από τον Ολυμπιακό Βόλου
Αθλητικά
0

Ο Μιχάλης Ζιώγας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα της ομάδας, καθώς και το λανθασμένο -όπως φαίνεται- μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Το Δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως εξής:

«Τέλος μπαίνει στη συνεργασία της ομάδας και του προπονητή κ. Μιχάλη Ζιώγα με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη να υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ζιώγα για τη συνεργασία του. Βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα και στην επανασυγκρότησή της. Είμαστε φίλοι κι αυτό δεν θα αλλάξει. Είναι ένας άξιος κι εργατικός άνθρωπος και του εύχομαι ειλικρινά  καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».

Από την πλευρά του και ο κ. Ζιώγας  προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση : «Χωρίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου ως φίλοι. Θα είμαι πάντοτε στο πλευρό του προέδρου και της ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, έναν πραγματικό κύριο και να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, να υλοποιηθούν οι στόχοι του, γιατί πραγματικά το αξίζει. Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και σε όσους συνεργάστηκα».