ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντελής Παντελίδης: Θα οδηγούσε το τζιπ η Φρόσω Κυριάκου – Τι κατέθεσαν μάρτυρες

Δύο πρόσωπα που βρίσκονταν στο διαμέρισμα της Γλυφάδας και είδαν τον Παντελή Παντελίδη για τελευταία φορά ζωντανό, μετέβησαν σήμερα το πρωί στην Τροχαία Ελληνικού για να δώσουν κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο φίλοι του τόνισαν ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε πιει πολύ και πως τις προηγούμενες φορές που είχε πιει, οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου. Μάλιστα, φέρεται να είπαν στην κατάθεσή τους πως άκουσαν εκείνο το βράδυ, πως ίσως και εκείνη τη φορά θα έπαιρνε το τζιπ η 21χρονη.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να οδηγούσε το θηριώδες τζιπ η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελής Παντελίδης, έχει αποκλειστεί από τους εμπειρογνώμονες.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο αυτοκίνητο επέβαιναν εκτός από τον γνωστό τραγουδιστή και την 21χρονη Φρόσω, και η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και παραμένει στον “Ευαγγελισμό” με σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με το οριστικό πόρισμα πόρισμα του ιατροδικαστή και των τοξικολογικών εξετάσεων, βρέθηκαν στο τιμόνι του τζιπ αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελή Παντελίδη.

Ειδικότερα, βρέθηκαν δείγματα ιστών και αποτυπωμάτων του γνωστού τραγουδιστή στο τιμόνι, καθώς και κηλίδες αίματος, ίχνη ιδρώτα και γενετικού φυσικού υλικού.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με το πόρισμα, στο τζάμι της πόρτας του οδηγού, βρέθηκαν δερματικοί ιστοί και ελάχιστες κηλίδες αίματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω στο τιμόνι βρέθηκαν και άλλα αποτυπώματα, που όμως δεν ταυτοποιούνται με τις δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο, Φρόσω Κυριάκου και Μυρσίνη Αρναούτη.

 

πηγή: newsit.gr

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com