Τοπικά

Πέθανε χθες ο Αναστάσιος Τσιαμασφύρης

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή, από παθολογικά αίτια (καρδιά) ο Τάσος Τσιαμασφύρης, που διετέλεσε κοινοτάρχης Νεοχωρίου από το 1982 μέχρι το 1986, καθώς και αντιδήμαρχος στον τέως Δήμο Αφετών, ενώ υπήρξε από τα λεγομενα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία,.

Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, διετέλεσε πρόεδρος της πρώην κοινότητας Νεοχωρίου, δημοτικός σύμβουλος αλλά και αντιδήμαρχος Αφετών, βάζοντας τη σφραγίδα του σε σημαντικά έργα υποδομής, όπως η υδροδότηση της Αφήσσου, η πλάστιγγα του Νεοχωρίου και η γέφυρα της Παναγίας Νεοχωρίου.

Μόλις έγινε γνωστό το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του, το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου συνεδρίασε χθες εκτάκτως και εξέδωσε ψήφισμα, στο οποίο επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι σήμερα θα κυματίζει μεσίστια η σημαία στα δημοτικά κτίρια.

Το τελευταίο αντίο στον Αναστάσιο Τσιαμασφύρη, θα απευθύνουν οι δικοί του άνθρωποι, οι οικείοι, οι συγγενείς και οι συντοπίτες του, στην Παναγία του Νεοχωρίου, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία, σήμερα στις 11 το πρωί. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 10 το πρωί.