Τοπικά

Πάρτι εθελοντισμού σήμερα στο La petite Cantine project

Ημερήσιο πάρτι στο La petite Cantine project διοργανώνουν σήμερα από τις 12 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ το σωματείο κινητικά αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», η εταιρεία μη κερδοσκοπικού σκοπού «Ο Σκοπός Ζωής» και εθελοντές του Wheeling2help Βόλος – Γιορτή Εθελοντισμού. Το πάρτυ διοργανώνεται λίγες ημέρες πριν η πόλη υποδεχθεί   τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και την Δώρα Μπίτση, εμπνευστές της δράσης Wheeling2help. «Είπαμε να το γιορτάσουμε, γιατί μία μέρα δεν είναι ποτέ αρκετή. Να μαζευτούμε ,να γνωριστούμε καλύτερα, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να το ευχαριστηθούμε», αναφέρει στην πρόσκλησή του ο Ιππόκαμπος.

Επιπλέον καλλιτέχνες εθελοντές από τον «Σκοπό Ζωής»  συμμετέχουν προσφέροντας χειροποίητα έργα τους τα οποία θα διατεθούν στο κοινό μέσω λαχειοφόρου αγοράς καθ΄ όλη τη διάρκεια του πάρτυ και το βράδυ θα γίνει η κλήρωση, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στον κοινό στόχο.

H Ομάδα της La petite Cantine, φιλοξενεί στην αυλή της το πάρτυ του Ιππόκαμπου με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 13.00 – 17.00 Happy Hour. Επιλέξτε από το Μenu μας οποιοδήποτε πιάτο και μαζί με ένα δροσερό ποτήρι βαρελίσιας μπύρας, πληρώνετε μόνο 8.00 ευρώ !
  • Ο ’»Σκοπός Ζωής», έρχεται από την Αθήνα με δημιουργίες των εθελοντών του, γι’ αυτή την προσπάθεια
  • Η μουσική, με τον Βασίλη Κομπογιάννη, ξεκινά από τις 5 μ.μ. και… βάζουμε στόχο.
  • Η κ. Δώρα Μούτσιου, με ηλεκτρονικό στόχο Scatt Laser, μαζί μας, για γνωριμία και εξάσκηση με την Ολυμπιακή και ΠαραΟλυμπιακή Σκοποβολή
  • ενώ η ομάδα του Chorus Line, χορεύει γύρω μας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την απόκτηση 100 αναπηρικών αμαξιδίων.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 16.30 «παίρνουμε το ποδήλατο»… Στο ύψος του εκθεσιακού Κέντρου στη λεωφόρο Αθηνών θα γίνει η υποδοχή της ποδηλατικής ομάδας Wheeling2help με κατάληξη στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο, για να γίνει η επίσημη υποδοχή στην πόλη.

Η αναχώρηση της εθελοντικής ομάδας θα γίνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί,  από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ Βόλου).