Αθλητικά

“Ο Volos NFC θα αγωνιστεί στα πλέι οφ”
Τη βεβαιότητα ότι ο Volos NFC θα αγωνιστεί κανονικά στους αγώνες των πλέι οφ για την άνοδο στη Football League εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση των “κυανέρυθρων”.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι παρά τα όσα ψέματα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες δεν υπάρχει καμία ανησυχία, καθώς δεν υπάρχει καμία ένσταση εις βάρος του Volos NFC.

Παράλληλα, η διοίκηση του Volos NFC προσκαλεί όλους εκείνους που εξακολουθούν να δίνουν ψεύτικες ελπίδες στους Βολιώτες φιλάθλους, μόνο και μόνο για να καλύψουν την ανυπαρξία τους και την αποτυχία τους, στους αγώνες των πλέι οφ, εκεί όπου ο Volos NFC θα επιδιώξει να κρατήσει ψηλά το όνομα του Βόλου στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Volos NFC:

“Σεβόμενοι τα μέλη της ομάδας μας και τους αγνούς Βολιώτες φιλάθλους, τους ενημερώνουμε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι ο Volos NFC θα συμμετάσχει κανονικά στους αγώνες πλέι οφ για την άνοδο στη Football League.

Τα όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες και ώρες, έχουν ως μοναδικό σκοπό την παραπληροφόρηση των φίλων της ομάδας μας αφού δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ενημερώνουμε λοιπόν όχι μόνο τα μέλη μας και τους Βολιώτες φιλάθλους, αλλά και όλους εκείνους που επιδιώκουν με ψέματα και κατασκευασμένα δημοσιεύματα να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάδα μας, ότι δεν υφίσταται καμία ένσταση εις βάρος του Volos NFC και ως εκ τούτου η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα πλέι οφ ανόδου σε επαγγελματική κατηγορία.

Και για όσους εξακολουθούν να δίνουν ψεύτικες ελπίδες στους Βολιώτες φιλάθλους, μόνο και μόνο για να καλύψουν την ανυπαρξία τους και την αποτυχία τους, τους προσκαλούμε στους αγώνες των πλέι οφ, εκεί όπου ο Volos NFC θα επιδιώξει να κρατήσει ψηλά το όνομα του Βόλου στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο”.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com