Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Ο Τσιτσιπάς κοίταξε στα μάτια τον Φέντερερ, έχασε στα τάι μπρέικ

Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Ρότζερ Φέντερερ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των ομίλων του Hopman Cup.
Ο Έλληνας τενίστας έχασε και τα δύο σετ στα τάι μπρέικ με τον Ελβετό να είναι καλύτερος στις λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα που διεξήχθη στο Περθ.
Μετά την ήττα αυτή η Ελλάδα έχασε τις όποιες ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου καθώς η ελληνική ομάδα θα χρειαζόταν τρεις νίκες στους σημερινούς αγώνες με τους Ελβετούς προκειμένου να προκριθεί.
Αντίθετα στον τελικό θα βρεθούν οι Ελβετοί με τους Φέντερερ και Μπέντσιτς, καθώς η νίκη του 37χρονου Ελβετού τενίστα ήταν αυτή που χρειάζονταν για να βρεθούν στον τελικό του τουρνουά.
Τα στατιστικά του πρώτου σετ του αγώνα:
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Αυτή είναι η ώρα του ημιτελικού της Εθνικής με την Τουρκία
10 Σεπτεμβρίου 2025Αθλητικά
Δευτέρα το Νίκη – ΠΑΟΚ Β’ λόγω Κηφισιάς
10 Σεπτεμβρίου 2025Αθλητικά
Ο Τζήλος ”σφυρίζει” τον Βόλο στο Αγρίνιο
10 Σεπτεμβρίου 2025Βόλος
Euroleague: Στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ το Final Four της EuroLeague!
10 Σεπτεμβρίου 2025Αθλητικά