Ψυχαγωγία

Ο Τανιμανίδης αποκαλύπτει: Στην αρχή είπα «όχι» στο Survivor (βίντεο)

Την πόρτα του σπιτιού του στην Ελένη Μενεγάκη άνοιξε ο Σάκης Τανιμανίδης, μιλώντας στην παρουσιάστρια για όλα.

Ο παρουσιαστής του Survivor από την αρχή της κουβέντας πείραζε την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ξέχασε μέχρι τις ερωτήσεις που ήθελε να του κάνει!

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για όλα: την Χριστίνα Μπόμπα, το Survivor αλλά και το World Party.

«Δεν ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Το κατάλαβα σχετικά νωρίς. Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος με κάποιον, όλα είναι τέλεια. Βέβαια, για να ερωτευτείς κάποιον, ούτως ή άλλως όλα πρέπει να σου φαίνονται τέλεια. Εκ των προτέρων θεωρείς ότι ο άλλος είναι το υπέρτατο. Τα πάντα ξεκινούν από ένα ωραίο πρόσωπο αλλά μου αρέσει να έχει ένα ωραίο κορμί. Το χαμόγελο έχει μεγάλη σημασία, μου αρέσουν γενικότερα οι χαμογελαστοί άνθρωποι», είπε σχετικά με την σύζυγό του.

Αναφερόμενος στο Survivor, αποκάλυψε πως όταν του έγινε η πρόταση, αρχικά, ήταν αρνητικός.

«Στην αρχή είπα “όχι” στο Survivor. Είπα “όχι, δεν είναι για μένα αυτό το πράγμα”. Είχα κάνει το World Party, ήταν ψηλά αυτή η εκπομπή στα μάτια του κόσμου, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, οπότε είπα ότι θα πρέπει να συνεχίσω αυτόν τον δρόμο του διαφορετικού. Αυτό ήταν πριν μάθω τι ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο Survivor. Αφού μου το εξήγησαν άρχισα να αλλάζω γνώμη. Λέω είναι πιο αθλητικό, μου ταιριάζει».

Μιλώντας για το World Party είπε: «Μου λείπει πάρα πολύ το World Party σαν εμπειρία γιατί περάσαμε πραγματικά εκπληκτικά. Το μόνο που έχω αποφασίσει μέσα μου είναι ότι ελπίζω σχετικά σύντομα -γιατί ποτέ δεν μπορείς να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα- να κάνω ξανά ταξιδιωτική εκπομπή».

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr