ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αμβρόσιος ζήτησε από την Παναγία να του πει αν πρέπει να παραιτηθεί

«Έβαλα αυτό το πακετάκι στα πόδια της και της ζήτησα να μου πει τι να κάνω»

Απάντηση από την Παναγία για το αν πρέπει να παραιτηθεί ζήτησε το βράδυ της Παρασκευής ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Στη λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο απευθυνόμενος στον κόσμο αναφέρθηκε στην παραίτηση που έχει ο ίδιος έχει ανακοινώσει, αλλά έχει αναβάλει προσωρινά.

«Έχω συνηθίσει στην ταπεινή μου ζωή, όταν έχω σοβαρά προβλήματα, να τα κάνω ένα… πακετάκι και να τα εναποθέτω στα πόδια τής Παναγίας μας, παρακαλώντας Την να μου δώσει λύσεις. Όταν λοιπόν την περασμένη Παρασκευή οι ιερείς τής Αιγιάλειας με επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο και μου ζήτησαν να αναβάλλω την παραίτησή μου, πρότεινα να έρθουμε στην πολιούχο μας, Παναγία Τρυπητή, και να προσευχηθούμε για να μας δώσει την λύση. Απόψε έβαλα αυτό το… πακετάκι στα πόδια Της και Της ζήτησα να μου πει τι να κάνω. Η πορεία των πραγμάτων θα δείξει…» είπε σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Ο κ. Αμβρόσιος ευχαρίστησε τους πιστούς που βρέθηκαν στον ιερό ναό. «Όμως, σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ που ήρθατε εδώ προκειμένου να με βοηθήσετε στην προσευχή μου, ούτως ώστε να θέσω την ζωή μου και πάλι “εαυτούς και αλλήλους και πάσαν την ζωήν ημών Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα”. Περιμένω πλέον από την Μητέρα του Κυρίου μας να μου δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσω».

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com