ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολονύχτιος ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Παντελή Παντελίδη – Συγκλονίζει το «αντίο» του Ρέμου

Μια αυθόρμητη ολονυχτία από δεκάδες θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη οργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης που ο αγαπητός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών έφτασαν ως εκεί για να αφήσουν ένα λουλούδι και να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του 32χρονου παιδιού που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Το κάλεσμα έγινε μέσω facebook και αμέσως η ανταπόκριση ήταν τεράστια. Νέοι άνθρωποι, θαυμαστές του, που είχαν ακούσει τα τραγούδια του, αλλά και γονείς με τα παιδιά τους από το χέρι έφτασαν επί της Βουλιαγμένης κι έστησαν ένα αυτοσχέδιο μνημείο για τον νέο αυτό άνθρωπο που αγαπήθηκε πολύ κι έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά τους.

Κόσμος συνέχισε να φτάνει στο σημείο έως πολύ αργά τη νύχτα, ενώ όποιο αυτοκίνητο περνούσε από εκεί έπαιζε τα τραγούδια του και ο κόσμος ξεσπούσε σε χειροκροτήματα.

Συγκλονιστικό μήνυμα από Ρέμο

Ο καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος, συγκλόνισε τους πάντες με το μήνυμά του προς τον «καλό του φίλο, μικρό του αδερφό» όπως γράφει.

«Παντελή μου, καλέ μου φίλε, μικρέ μου αδερφέ. Τελικά την έκανες την πρεμιέρα σου. Όχι όμως απλά σαν το παιδί που έπαιζε τα τραγούδια του στο YouTube αλλά σαν ένα μεγάλο φαινόμενο… Τελικά είχες δίκιο , είσαι μεγάλο αστέρι. Και σαν μεγάλο αστέρι, αποφάσισες ότι η θέση σου είναι εκεί ψηλά μαζί με τα αλλά αστέρια. Και όπως σε κοίταζα και προσπαθούσα να σε υπερασπίζομαι και να είμαι στο πλάι σου στις χαρές σου και στις στεναχώριες σου, τώρα ήρθε η σειρά σου να μας προσεχείς και να μη μας ξεχνάς από εκεί που θα σαι… Καλή σου ώρα ρε μπαγάσα βιαστικέ.Ολα τα φιλαράκια σου από δω. Δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ !!!!!R.I.P», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος και συνόδευσε το σχόλιό του με μιa φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον Παντελίδη.

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου