ΒόλοςΚΟΡΥΦΑΙΕΣΤοπικά

Οικογενειακό δράμα στον Βόλο: Οι γιοί χτύπησαν και απείλησαν την μάνα τους!

Άλλη μια, από τις δεκάδες δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, οικογενειακή τραγωδία, με περιστατικό βίας, ξετυλίχτηκε χθες ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, μετά από καταγγελία μητέρας ότι τα δυο της παιδιά της πέταξαν πέτρα και την απείλησαν.

Η υπόθεση αφορούσε την καταγγελία μιας 62χρονης μητέρας σε βάρος των δύο παιδιών της, που ήταν απόντα από το Δικαστήριο και τα οποία κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Το Δικαστήριο τα καταδίκασε ερήμην σε ποινές φυλάκισης αντίστοιχα 18 και 8 μηνών, μετατρέψιμες προς 5 ευρώ ημερησίως.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ένας της γιος, 42 χρόνων, κατηγορούταν ότι είχε πετάξει πέτρα στη μητέρα του, προκαλώντας της σωματική βλάβη, τον Ιούλιο του 2018, ενώ ο έτερος γιος, 40 χρόνων, κατηγορούταν ότι είχε απειλήσει τη μητέρα του τον Απρίλιο του ιδίου έτους.

Και οι δύο φέρονται να είναι χρήστες ουσιών , ενώ χθες η μητέρα τους προσπάθησε να καλύψει τη σωματική βλάβη που της προκλήθηκε, αναφέροντας στο Δικαστήριο ότι είχε σκοντάψει και είχε πέσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αγκώνα της.