Τοπικά

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Βόλος 2016.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Βόλος 2016 με παρουσίαση εκδηλώσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κεντρικού ιστού της πόλης.

Στις 9.30 το βράδυ στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Αδαμαντία» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν σε κείμενο του Παναγιώτη Μέντη, Σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη και πρωταγωνίστρια τη Μάνια Παπαδημητρίου.

Τα στελέχη του Θεάτρου Τέχνης Κωστή Καπελώνη και Μάνια Παπαδημητρίου καλωσόρισε στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους στην προσπάθεια του Δήμου Βόλου να καθιερώσει ένα Φεστιβάλ – Καλλιτεχνικό Γεγονός, για την τιμή που έκανε ο ιστορικός θεατρικός φορέας στην πόλη μας «ανοίγοντας» το Φεστιβάλ και απεύθυνε στο Θέατρο Τέχνης ανοιχτή πρόσκληση για την παρουσίαση των θεατρικών παραγωγών του φορέα στην πόλη του Βόλου.

Το Φεστιβάλ Βόλος 2016 συνεχίζεται με πλούσιες δράσεις σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή και επεκτείνεται σε περισσότερα σημεία της πόλης, από το θεατράκι του Αναύρου έως το σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ, στον πεζόδρομο της Ερμού, στην παραλία του Βόλου, στο Δημοτικό Ωδείο, την Παλαιά Ηλεκτρική και σε διάφορα σημεία της πόλης που οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες του Φεστιβάλ θα εμφανίζονται «αιφνιδιαστικά» στο κοινό δημιουργώντας ευχάριστες εκπλήξεις.

Παράλληλα σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου κορυφώνονται και οι εκδηλώσεις του Κύκλου «Ψαράδικη Βραδιά» με την κεντρική εκδήλωση του θεσμού στην παραλία της Αγριάς, η οποία θα ξεκινήσει με πηλιορείτικα τραγούδια από το Θανάση Δραγάνη και τους συνεργάτες του και θα κορυφωθεί με νησιώτικες μελωδίες από τη μοναδική στο είδος της Στέλλα Κονιτοπούλου.

Το σύνθημα «Όλη η πόλη μια σκηνή» είναι πλέον γεγονός και οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης έχουν πλέον αμέτρητες ευκαιρίες καθημερινά για ψυχαγωγικές αποδράσεις.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com