Ξέσπασε σε λυγμούς έξω από τα δικαστήρια Λάρισας η Άβα Γαλανοπούλου – Ξεκίνησε η δίκη κατά του πρώην Βολιώτη συντρόφου της

Ιούνιος 11th, 2018 | by admin
Ξέσπασε σε λυγμούς έξω από τα δικαστήρια Λάρισας η  Άβα Γαλανοπούλου – Ξεκίνησε η δίκη κατά του πρώην Βολιώτη συντρόφου της
Τοπικά
0

Συντετριμμένη εξήλθε το μεσημέρι της Δευτέρας από το δικαστικό μέγαρο της Λάρισας η γνωστή ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, λίγο αφότου διεκόπη στο Τριμελές Εφετείο Λάρισας, η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης με τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο καταγγέλλει πως την εξαπάτησε με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο χρηματικό ποσό.
Η δημοφιλής ηθοποιός συνοδεύονταν από το δικηγόρο της, αλλά και τον φίλο της, επίσης γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή Σπύρο Παπαδόπουλο.

“Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και στη Θεία δίκη πιστεύω πολύ, αλλιώς δεν έχω άλλο λόγο να ζω. Πιστεύω στο δίκαιο γι’ αυτό ακολούθησα αυτό το δρόμο. Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Το χρωστάω και στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και σε όλους όσους τους έχω διαλύσει… όλους αυτούς και τους φίλους μου που μου στέκονται τόσο πολύ, αλλά κυρίως τους γονείς μου τους διέλυσα.. Θέλω να πιστεύω ότι το δίκιο θα επικρατήσει…” είπε μεταξύ άλλων η κ. Γαλανοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr