Τοπικά

Νίκη Τέλη Μπασδάνη στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ο συνδυασμός “Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα” με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μπασδάνη αναδείχθηκε ο νικητής της εκλογικής μάχης που δόθηκε στο Επιμελητήριο Μαγνησίας για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης.

Αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών ο συνδυασμός του κ. Μπασδάνη καταγράφει σαφές προβάδισμα έναντι του δεύτερο σε ψήφους συνδυασμού “Μαγνησία 2025” με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα, ενώ τρίτος έρχεται ο συνδυασμός “Επιχειρώ, Μεταφέρω, Αναπτύσσω” με επικεφαλής τον Σπύρο Κοπάλη.

Η καταμέτρηση των ψήφων σε όλα τα Τμήματα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.  Συνολικά ψήφισαν για το Τμήμα Υπηρεσιών 1.395 άτομα, για το Εμπορικό Τμήμα 680 άτομα, για το Τμήμα Μεταποίηση 401 και για το Τουριστικό Τμήμα 160, ενώ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η αποχή.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και στο Τμήμα Μεταποίησης, ο συνδυασμός του Αρ. Μπασδάνη έλαβε 1.347 ψήφους, ο συνδυασμός του Τρ. Πλαστάρα 1.070 ψήφους και ο συνδυασμός του Σπ. Κοπάλη 146 ψήφους.

Σύμφωνα με τις ως τώρα εκτιμήσεις ο συνδυασμός του κ. Μπασδάνη καταλαμβάνει 16 έδρες, ο συνδυασμός του κ. Πλαστάρα 13 και ο συνδυασμός του κ. Κοπάλη 2, ενώ μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης θα γίνει κατανομή και των “υπολοίπων” για να διαμορφωθεί ο τελικός αριθμός των εδρών που θα καταλάβει ο κάθε συνδυασμός στη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com