ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο στοιχείο: Το κινητό της Δώρας Ζέμπερη εξέπεμψε σήμα, ώρες μετά τη δολοφονία, από την Ομόνοια

Ένα νέο στοιχείο που μπορεί να φέρει τις Αρχές ένα βήμα πιο κοντά στον δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη βλέπει το φως της δημοσιότητας, δύο εβδομάδες μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το νέο αυτό στοιχείο αφορά στο κινητό της άτυχης γυναίκας, το οποίο σύμφωνα με το «Έθνος» αρκετές ώρες μετά το έγκλημα εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, μία οδό η οποία συνήθως αποτελεί κέντρο για όσους προσπαθούν να πωλήσουν αντικείμενα που έχουν κλέψει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κινητό κάποια στιγμή σταμάτησε να εκπέμπει σήμα, πιθανότατα επειδή κάποιος το κατέστρεψε.

Ωστόσο το γεγονός ότι το τελευταίο σήμα προέρχεται από την συγκεκριμένη οδό στο κέντρο της Αθήνας, ενισχύει το σενάριο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας να είναι άτομο το οποίο προσπάθησε να ληστέψει την 32χρονη και στη συνέχεια επιχείρησε να πουλήσει το κινητό της στην Ομόνοια.

Έτσι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στοχεύουν πλέον γύρω από την Ομόνοια, αλλά και γύρω από άτομα που είναι γνωστά για κλοπές, αρπαγές τσαντών, ακόμα και σεξουαλικές επιθέσεις.

Πάντως το σημείο που απασχολεί ιδιαίτερα τις αρχές είναι οι 14 μαχαιριές που επέφερε ο δράστης της δολοφονίας στην 32χρονη οι οποίες προδίδουν έντονο μίσος. Ωστόσο πλέον έχουν αρχίσει να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο μίας σεξουαλικής επίθεσης σε συνδυασμό με ληστεία η οποία τελικά κατέληξε στην δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com