Χωρίς κατηγορία

Νέο σοκ στον Βόλο από τον ξαφνικό θάνατο 33χρονης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή εντελώς άδικα και πρόωρα. Ο λόγος για μία 33χρονη Βολιώτισσα, την Γεωργία (Τζωρτζίνα) Δροσινού, η οποία αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια πρόβλημα υγείας και πέθανε τελικά χθες.

Συγκλονισμένο το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» έσπευσε να εκδώσει ψήφισμα, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Η 33χρονη αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας από νεαρή ηλικία από τα 24 της χρόνια, ενώ ήταν ένας δυνατός άνθρωπος, δραστήριος, ήταν αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης. Αγωνίστρια όπως ήταν δεν το έβαλε και έδωσε μία πραγματική μάχη που κράτησε εννέα ολόκληρα χρόνια. Δυστυχώς, όμως παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ταξιδεύοντας ακόμη και στην Αμερική, η υγεία της δεν αποκαταστάθηκε πλήρως και παρουσίαζε επιπλοκές. Τα τελευταία τρία χρόνια η άτυχη κοπέλα αναγκάστηκε να περιοριστεί στο σπίτι και να σταματήσει κάθε μετακίνηση.

Εντούτοις, επρόκειτο για ένα δραστήριο μέλος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος». Ο πρόεδρος του Σωματείου Πέτρος Μπέλλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η Γεωργία ήταν από τα ενεργά μέλη του «Ιππόκαμπου». Είχε συμμετοχή στις πρωτοβουλίες που αναλάμβανε το Σωματείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το άγγελμα του θανάτου σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλους όσοι γνώριζαν την κοπέλα, η οποία ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, μία πολύ ευαίσθητη ψυχή που με την αγάπη της και την απλότητά της κέρδιζε δικαιολογημένα τους ανθρώπους που είχε τριγύρω της χωρίς καν να το επιδιώκει.

Θλίψη επικρατούσε χθες και στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Η 33χρονη «έφυγε» τόσο γρήγορα και πρόωρα ενώ είχε ολόκληρη τη ζωή μπροστά της. Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

. Αντί στεφάνων οι οικείοι τηςζήτησαν να δοθούν χρήματα στο ίδρυμα του Ορφανοτροφείου Βόλου.