Τοπικά

Νέα επίθεση της Δημοτικής αρχής για την ανάπλαση της Καραμπατζάκη

Μία ακόμα ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται σε όσους προσπαθούν να διχάσουν την τοπική κοινωνία με αφορμή το θέμα της ανάπλασης της οδού Καραμπατζάκη, εξέδωσε ο Δήμος Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Συνεχίζουν την αηδή και αήθη προσπάθειά τους να διχάσουν την τοπική κοινωνία, ενεργοποιώντας κοινωνικούς αυτοματισμούς, για ανύπαρκτα ζητήματα, τα μέλη της παρεϊτσας που από διάφορες θέσεις και με διάφορες μορφές καταδυνάστευαν την πόλη για ολόκληρες δεκαετίες.

Τώρα εμφανιζόμενοι σαν δήθεν αυθεντίες και τελούντες υπό διαρκή… ευαισθησία, οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που περιφέρουν την δήθεν αυτή ευαισθησία τους από το Πήλιο και την Αγριά μέχρι τη Νέα Αγχίαλο και τη Νέα Ιωνία, επιχειρώντας να την εξαργυρώσουν, προκαλούν θόρυβο για την οδό Καραμπατζάκη, αγνοώντας και τις πιο στοιχειώδεις λεπτομέρειες από το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.

Καλούμε τους πολίτες του Βόλου να μην ακούν ο,τιδήποτε από όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες και τα ποικιλώνυμα ενεργούμενά τους και να περιμένουν την πλήρη και αναλυτική παρουσίαση του σχεδιασμού μας, που γίνεται πάντα υπό την αυστηρή αίρεση που μας θέτει ο σεβασμός και η πρόσήλωσή μας στη λαϊκή εντολή που μας δόθηκε από τους συμπολίτες μας.

Το πώς θα διαμορφωθεί ο δρόμος, ποιες αλλαγές θα επέλθουν στην κυκλοφοριακή κατάσταση, ποιες παρεμβάσεις ακριβώς θα γίνουν, μελετώνται και σχεδιάζονται από την Δημοτική Αρχή με τη συνδρομή ειδικών επιστημόνων και θα παρουσιαστούν στην κοινωνία, πριν την εφαρμογή τους. Φυσικά και δεν θα αποφασιστούν με βάση τις επιθυμίες του κάθε τυχάρπαστου ψώνιου που έχει αυτοαναγορευτεί σε μόνιμο και διαρκή σωτήρα της πόλης.

Η παρέα που αποκάλυψε, προεκλογικά ακόμα, ο Δήμαρχός μας, μπορεί πλέον μόνο να διασκεδάζει την κοινωνία με την παραφροσύνη και τα καμώματα που γεννά η θλίψη της από την απώλεια της εξουσίας και των εξ αυτής αγαθών. Είναι ελάχιστοι και θλιβεροί και φυσικά δεν θα τους επιτρέψουμε να τραυματίσουν και άλλο την κοινωνική ενότητα και συνοχή, σκορπίζοντας το διχασμό και την αμφιβολία, υπονομεύοντας κάθε σοβαρή προσπάθεια που μετά από χρόνια εκδηλώνεται σε αυτό τον τόπο. Αλλωστε αυτό είναι και το πρόβλημά τους, αφού τώρα πια είναι περισσότερο από ορατό ότι όλοι αυτοί φρόντιζαν μόνο για δικά τους ιδιοτελή και προσωπικά συμφέροντα και όχι γι αυτά της πόλης. Ούτε τα αυτονόητα δεν έπραξαν…”