Αθλητικά

Μονόδρομος η νίκη για τον Βόλο κόντρα στον Απόλλωνα – 5 ευρώ το εισιτήριο του αγώνα

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα θα επιδιώξει ο Βόλος στην αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Οι “κυανέρυθροι” του Βόλου θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και πετύχουν μία ακόμη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που μέχρι στιγμής δείχνει ικανή να κάνει… ζημιές.

Το ευχάριστο για τον Χουάν Φεράντο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός που θα του επιτρέψει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, αυτά τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται αύριο από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τα εισιτήρια και τις οδηγίες προς τα μέλη της: 

“Το ερχόμενο Σάββατο (10/11) ο Βόλος υποδέχεται στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Πόντου, σε ένα ματς όπου η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).