ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στα μουλωχτά στις αγροτικές φυλακές του Βόλου ο Κουφοντίνας! – Ενώ η Ελλάδα θρηνεί

«Την ώρα  που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;», ρωτά μέσω Twitter  τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας – Σπυράκη στον «Θέμα 104,6»: Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό

Στην καταγγελία, ότι την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τα θύματα της φωτιάς στην Ανατολική Αττική, προτεραιότητα του Αλέξη Τσίπρα είναι η μεταφορά του τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. κ. @atsipras , την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;», έγραψε στο Τwitter o πρόεδρος της ΝΔ.

Σπυράκη στον «Θέμα 104,6»: Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό

Αδιανόητο και εξοργιστικό χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, την πληροφορία ότι ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στις αγροτικές φυλακής Βόλου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αν ισχύει η πληροφορία και σχολιάζει, ότι εάν έγινε δεν πρόκειται για μια απλή μεταγωγή, αλλά σε αυτήν υπήρξε πολιτική παρέμβαση.