Αθλητικά

Με απειλές δεν θα μας φιμώσετε

Μας είναι κατανοητή, φυσικά όχι και αποδεκτή, η σύγχυση που διακατέχει τους συντάκτες της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία χυδαιολογεί, υβρίζει και επιχειρεί να τρομοκρατήσει (!) το volosday.gr.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τα επιχειρήματα της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, αφού όλα μαζί συνιστούν ένα κείμενο παραληρηματικού χαρακτήρα, με σωρεία αντιφάσεων και…ομολογιών. Και αν απαντούμε είναι για να τους ενημερώσουμε ότι ευχαρίστως θα τους συναντήσουμε στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου – λογικά – θα συνεκδικαστούν τόσο η δική σας προσφυγή (μήνυση, αγωγή ή ό,τι άλλο επιλέξουν), όσο και η δική μας που θα επακολουθήσει. Η ανοχή έχει και όρια.

Επ’ ευκαιρία θα θέλαμε να θυμίσουμε στον συντάκτη της ανακοίνωσης ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ασχολείται επίσημα ο Ολυμπιακός Βόλου με το Volosday.gr  και όχι η πρώτη (και η τελευταία) όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
Η πρώτη φορά που ασχολήθηκε ο επίσημος Ολυμπιακός Βόλου με το Volosday.gr ήταν στις 3/10/17 όταν με επίσημη ανακοίνωση απαντούσε σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας στο οποίο γινόταν λόγος για οικονομικές εκκρεμότητες προς τους ποδοσφαιριστές και για τεταμένη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια.
Τότε λοιπόν, όπως και τώρα, ο Ολυμπιακός Βόλου κατηγορούσε το Volosday.gr για παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις.
Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του δημοσιεύματος του Volosday.gr και μάλιστα από τους ίδιους τους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου.

 

Υ.Γ.: Στη μήνυση που θα καταθέσετε κατά του Volosday.gr, ποιος δικηγόρος θα εκπροσωπήσει στο δικαστήριο τον Ολυμπιακό Βόλου; Μήπως ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Πειραιώς, κ. Αργύρης Λίβας; Ή θα προσλάβετε, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας, το νομικό επιτελείο της Νίκης Βόλου; Σε αυτή την περίπτωση μη ξεχάσετε. Μάρτυρας ο Σάκης Τζήμας!

 

Υ.Γ.1 Αν θέλαμε, ως site, θείο από την Αμερική, θα κρατούσαμε τη Θεία από το Σικάγο που σας την χαρίσαμε…

 

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου

 

Σε απάντηση δημοσιεύματος ηλεκτρονικής σελίδας η οποία επικαλείται «θείους και εμβάσματα» από αποκλειστικές δήθεν πληροφορίες που διαθέτει , η Διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δηλώνει τα παρακάτω:

«Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 είναι ο μεγάλος σύλλογος της πόλης μας που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνον στην Διοίκηση, τα Μέλη και τους Φίλους της Ομάδας μας και όλες οι κινήσεις στις οποίες προβαίνει έχουν την δική τους ηθική και οικονομική στήριξη. Ουδείς «θείος» από άλλη πόλη της Ελλάδος κάνει εμβάσματα. Άλλοι  έχουν «θείο» στην Αμερική.

Το γελοίο του δημοσιεύματος είναι ότι αναφέρεται και σε ποσό εμβασμάτων για να το κάνει περισσότερο πιστευτό και αληθοφανές πράγμα για το οποίο πολύ σύντομα ο συντάκτης του δημοσιεύματος μετά από καταγγελία μας θα κληθεί να απολογηθεί στις αρμόδιες αρχές για την διασπορά των ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων στην οποία προβαίνει σε βάρος του Συλλόγου μας.

Το Ποδοσφαιρικό τμήμα είναι κομμάτι του Συλλόγου μας και όπως για όλα τα τμήματα του η διοίκηση ασκείται από την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Από κανέναν δεν χρειάζεται η έγκριση για να προχωρήσει σε συνεργασία με προπονητές και ανανεώσεις συνεργασίας με αθλητές. Μήπως από τον Δεκέμβριο που ανέλαβε και την ευθύνη του Ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έκανε τις ίδιες ενέργειες?

Τότε βέβαια περίμεναν την πολυπόθητη για αυτούς αποτυχία μας αλλά δεν τους «βγήκε». Τώρα φοβούνται τα αποτελέσματα των κινήσεων μας.

Το Καταστατικό του Συλλόγου μας να είναι σίγουρος ο συντάκτης του δημοσιεύματος το γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από αυτόν που δεν είναι συνηθισμένος από ότι γνωρίζουμε σε  συλλογικές διαδικασίες και το εφαρμόζουμε στο ακέραιο και κατά γράμμα .

Να είναι σίγουροι όλοι αυτοί που αποκλειστική δουλειά τους είναι να πλήξουν την ιστορική μας ομάδα παπαγαλίζοντας την νέα δημοσιογραφική τους αποκλειστικότητα περί παραρτήματος ότι τα 81 χρόνια Ιστορίας μας είναι απόδειξη για τη διαχρονική και αυτόνομη πορεία μας και δεν χρειαζόμαστε την καλή μαρτυρία νεόκοπων και ξενόφερτων υποστηρικτών άλλων κινήσεων που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας  για την απόδειξη του αυτονόητου.

Όσο για το ενδιαφέρον και την αγωνία του μήπως εμφανιστεί κάποιος άλλος επενδυτής στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας εμείς δηλώνουμε ότι ήμασταν και είμαστε εδώ για να συζητήσουμε με κάθε σοβαρό και κάτοχο εχεγγύων και καλής πίστης ενδιαφερόμενο ώστε να επεξεργαστούμε την πρόταση του και να την παρουσιάσουμε στα μέλη μας.

Όλα αυτά βέβαια απευθύνονται σε κάποιον ο οποίος κάνει καλόπιστη κριτική και όχι σε αυτούς που χρησιμοποιούν την ανωνυμία που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μέσα βάζοντας λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιος «λερωθεί».

Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο μέσο και δηλώνουμε ότι ο Σύλλογος μας θα προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες εναντίον αυτών που βρίσκονται πίσω από αυτό και που αποκλειστικό και καθημερινό τους μέλημα είναι  η συστηματική συκοφάντηση και ο πόλεμος κατά  του Ολυμπιακού Βόλου.

 

« Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.ΤΩΡΑ ΑΣ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ»»