Κόσμος

Μετά από 18 χρόνια συνελήφθη ο «Ρώσος Αντεροβγάλτης»

Μετά από 18 χρόνια ανθρωποκυνηγητού η αστυνομία συνέλαβε τον «Ρώσο Αντεροβγάλτη»,  ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε 17 ιερόδουλες. Ο 51χρονος που ήταν πρώην αστυνομικός δολοφονούσε τα θύματά του και με το αίμα τους έκανε σχέδια στα άψυχα σώματά τους και στη συνέχεια τα πετούσε σε χωματερές.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι αρχές είχαν φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου- το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα- 10 χρόνια πριν αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων αφέθηκε ελεύθερος. Τώρα όμως και χάρη στην τεχνολογία του DNA ταυτοποιήθηκε ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος των δεκάδων ιερόδουλων.

Ο 51χρονος που εκτός από αστυνομικός ήταν και οδηγός ταξί έδρασε στην πόλη Novosibirsk από το 1998- 2006.  Ολα τα θύματά του είχαν μακριά μαλλιά, ήταν ιερόδουλες μεταξύ 19 και 30 ετών και πολλές από αυτές τοξικομανείς. Τις σκότωνε μετά τη σεξουαλική πράξη και με το αίμα τους σχημάτιζε πεντάλφα και βέλη στα πτώματά τους.

Γείτονές του αναφέρουν ότι ο 51χρονος «ήταν πολύ καλός άνθρωπος και ευτυχισμένος οικογενειάρχης». Η αστυνομία όλα αυτά τα 18 χρόνια είχε ανακρίνει περισσότερους από 3.000 υπόπτους.

Ο κατηγορούμενος το 2006 και το 2016. Η αστυνομία δεν έδωσε ακόμα το όνομά του στη δημοσιότητα