ΚΟΡΥΦΑΙΕΣΨυχαγωγία

Μία Βολιώτισα και ένας Λαρισαίος στον τελικό του Voice – Η Λεμονιά Μπέζα και ο Ζάχος Καραμπάσης

Μία Βολιώτισα και ένας Λαρισαίος προκρίθηκαν για τον τελικό του Voice of Greece 2018. Πρόκειται για τη Λεμονια Μπέζα και ο Λαρισαίος Ζάχος Καραμπάσης.

Οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό είναι:

Η Βολιώτισσα Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, η Κύπρια Μαρίνα Τζιάνγουιρθ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η επίσης Κύπρια Αριάδνη Νεοφύτου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και ο Λαρισαίος Ζάχος Καραμπάσης από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Έχασε τα λόγια:

Η Bολιώτισσα Λεμονιά Μπέζα άνοιξε τον δεύτερο ημιτελικό του The Voice και όπως ήταν φυσικό είχε αρκετό άγχος. Η παίκτρια του Κωστή Μαραβέγια ανέβηκε στη σκηνή και με την ερμηνεία της διεκδίκησε ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του show.

Η Λεμονιά ερμήνευσε την Οδό Ονείρων του Μάνου Χατζιδάκι και ήταν πραγματικά εξαιρετική. Σε μια στιγμή, όμως, έχασε τα λόγια, ωστόσο, αυτό δεν την πτόησε και δεν πανικοβλήθηκε. Έβαλε δικές τις λέξεις και κατάφερε να το σώσει.

«Αύριο το πρωί, όταν ξυπνήσω και πιω τον καφέ μου, το λινκ αυτό θα το στείλω στην κα. Μούσχουρη», είπε η Έλενα Παπαρίζου, με την Λεμονιά να την ευχαριστεί και να τονίζει: «Να κόψετε το σημείο που μπέρδεψα τα λόγια».