Θεσσαλία

Λάρισα: Προς ανεξαρτητοποίηση ο Κώστας Μπαργιώτας – Νέα αποχώρηση από το Ποτάμ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου φέρεται να ολοκληρώνεται με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσει στο Προεδρείο της Βουλής ο Λαρισαίος βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, ένας ακόμη που αποχωρεί από το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» και επιβεβαίωσε στον αέρα του Realfm 97,8 o Βασίλης Σκουρής.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία», ο κύβος ερρίφθη προ πολλού, αλλά ο Λαρισαίος γιατρός ήθελε να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα, δίνοντας πίστωση χρόνου στον πρόεδρο του κόμματος κ. Θεοδωράκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ή της αγανάκτησης για τον Κώστα Μπαργιώτα αποτέλεσε η διγλωσσία του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του «Ποταμιού», ο τελευταίος διαβεβαίωνε ότι «ξανασυζητά με τη Φώφη Γεννηματά το ενδεχόμενο συνεργασίας, ώστε και το Ποτάμι να στηρίξει τις προσπάθειες συγκρότησης ενός ευρύτερου δημοκρατικού σχήματος, στον χώρο της Κεντροαριστεράς», αλλά σε κυριακάτικη συνέντευξή του ο πρόεδρος του «Ποταμιού» δήλωνε πως «ούτε νεκρός δεν θα συνεργαζόταν με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ».

Πηγή: eleftheria.gr