Θεσσαλία

Λάρισα: Κανένα ίχνος των γονιών του μικρού αγοριού

Στο κενό δείχνουν να πέφτουν προς το παρόν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των γονιών του μικρού αγοριού που το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε μόνο του, περιφερόμενο έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Αχιλλίου, στο λόφο του Φρουρίου.

Το παιδάκι που βρίσκεται ήδη φιλοξενούμενο στις κοινωνικές δομές του δήμου Λαρισαίων δεν αναζητήθηκε από κανέναν, ενώ άκαρπες απέβησαν οι έρευνες που στράφηκαν και προς την περίπτωση εξαφάνισης ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επικρατέστερο σενάριο μιλά για ηθελημένη εγκατάλειψη του αγοριού, καθώς όπως εκτιμάται η επιλογή του αύλειου χώρου της εκκλησίας δείχνει να μην έγινε τυχαία.

Σημειώνεται πως το παιδάκι, που εντοπίστηκε φροντισμένο και καθαρό, είναι καλά στην υγεία του και απολύτως επικοινωνιακό, καταλαβαίνει την τσιγγάνικη διάλεκτο, αν και προφανώς λόγω ηλικίας δεν μιλάει.

Σημειώνεται πως το θέμα που πήρε πανελλήνιες διαστάσεις απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, ενώ δεν έλειψαν οι παραινέσεις πολιτών προς τα ΜΜΕ αλλά και τις αρχές για την πλήρη δημοσίευση της φωτογραφίας του μικρού αγοριού με την ελπίδα κάποιος να το αναγνωρίσει βοηθώντας έτσι τις έρευνες.

 

 

Πηγή: paidis.com

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com