Ψυχαγωγία

Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει για τις δύσκολες στιγμές του χωρισμού της… πριν την επανασύνδεση!

Στις δύσκολες ώρες που πέρασε εξαιτίας του χωρισμού της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξη που παραχώρησε, λίγο πριν την επανασύνδεση με τον επιχειρηματία. «Εννοείται ότι έκλαψα και ακόμη μπορεί να κλαίω, αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε χωρισμό… Ο χωρισμός είναι επώδυνο πράγμα, οπότε θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς, θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα σου φταίνε οι γύρω σου, θα νιώθεις πολύ μόνος», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στο ΟΚ! που κυκλοφόρησε σήμερα.

Από τη συνέντευξη της μέχρι σήμερα, έχει μεσολαβήσει η επανασύνδεση του ζευγαριού και το ταξίδι τους στο Λονδίνο, όπου πέρασαν τα Χριστούγεννα. Τι έλεγε όμως, η ίδια για την πιθανότητα να είναι ξανά μαζί; «Αν κάτι δεν έχει τελειώσει άσχημα, δεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πω “δεν θα είμαι ποτέ ξανά με τον Βασίλη”. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αλλά ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες».

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό, υποστήριξε ότι η απουσία της από τον γάμο της αδελφής του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» και όχι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού.